HOUSE OF FOODS

Specialinventar

Skranke, Køkkenø, Skabe, Hylder, Opbevaring

Case Story

HOUSE OF FOODS – EN FUSION AF SMAG OG STIL MED PM INTERIØR

House of Foods

Projektet

Da Euro Poultry og Carmo Foods sidste år fusionerede til House of Foods, var det mere end blot en sammenslutning af to virksomheder. Det var begyndelsen på en ny fælles identitet, hvor tradition møder innovation. For at markere denne milepæl samlede de alle medarbejdere i et nyrenoveret domicil, der skulle afspejle det bedste fra begge verdener.

Når to verdener mødes

I processen med at skabe et sammenhængende og moderne arbejdsmiljø valgte House of Foods at samarbejde med PM Interiør. “Det har været fantastisk med et moderne løft af køkkenfaciliteterne,” fortæller CEO Rasmus Mou Nielsen fra House of Foods. “Vi ønskede at bevare en del af vores tidligere identitet, samtidig med at vi integrerede nye, moderne elementer, der kunne symbolisere det bedste fra begge verdener.”

At skabe sammenhæng

At tilpasse det eksisterende inventar til de nye omgivelser var ikke uden udfordringer. “Det største var at få en sammenhængende løsning,” siger Rasmus. PM Interiør formåede at kombinere forskellige materialer og farver for at skabe et harmonisk udtryk. “De hjalp os med at skabe sammenhæng mellem kantineområdet og de åbne kontorlandskaber ved brug af ensartede designelementer, som både føles moderne og funktionelle.”

Fleksibilitet i fokus

Fleksibilitet var en nøglefaktor i designet af kantineområdet. “Det var afgørende, da vi ofte har forskellige arrangementer, der kræver fleksibilitet. Den flytbare skranke gør det nemt for os at tilpasse rummet til forskellige formål, lige fra større møder til sociale arrangementer,” forklarer Rasmus.

Medarbejdernes nye samlingspunkter

De moderniserede lokaler har haft en positiv indvirkning på medarbejderne. “De opdaterede faciliteter har generelt bragt glæde. Især kaffeøerne er blevet centrale mødesteder,” bemærker Rasmus. Tekøkkenerne er designet med fokus på brugervenlighed og social interaktion, med særlig vægt på at skabe plads til både daglig brug og sociale fællesskaber.

En visuel identitet for fusionen

“I enhver fusion er en af hovedopgaverne at bringe kulturer sammen. At det ‘nye’ bliver visuelt er helt klart en hjælp i den proces,” siger Rasmus. Det nye interiør spiller en central rolle i at understøtte virksomhedskulturen i House of Foods. “Det nye interiør skaber et åbent og dynamisk miljø, der fremmer samarbejde og dialog. Det afspejler vores fokus på innovation og fælles vækst.”

Samarbejdet med PM Interiør

Om samarbejdet med PM Interiør siger Rasmus: “Det har endnu engang været en fornøjelse at samarbejde med PM Interiør. De har været fantastiske til at komme med stemningsskabende, men samtidig praktiske opbevaringsløsninger.” Han tilføjer: “Vi havde et tæt samarbejde med PM Interiør og lagde stor vægt på både æstetik og funktionalitet.”

Fremtidige perspektiver

På spørgsmålet om fremtidigt samarbejde er Rasmus ikke i tvivl: “Det vil vi helt klart. PM Interiør har hjulpet os med at skabe et interiør, der afspejler den nye fusionerede identitet og brand.”

house of foods
House of Foods
House of Foods
House of Foods
House of foods
House of Foods
House of Foods
House of foods
House of foods
House of Foods
House of foods
House of Foods
House of Foods
House of Foods
House of Foods

“Det har endnu engang været en fornøjelse at samarbejde med PM Interiør. De har været fantastiske til at komme med stemningsskabende, men samtidig praktiske opbevaringsløsninger.”

House of Foods

Telefon

98 25 63 66

Addresse

Industrivej 5
9310 Vodskov

Dit drømmeinventar begynder her!

Leder du efter unikt træinventar, skræddersyet til dine behov og ønsker? Vi er specialister i at gøre visioner til virkelighed.

Har du en idé? Lad os se, om vi kan bringe den til live! Vores håndværkere venter spændt på at tage fat på din næste drøm.

 

Kontakt os nu og lad os tale om mulighederne.

Bordplader i massivtræ & møbelkomponenter

Møbler til skole- og undervisningssektoren

Specialløsninger til den danske byggesektor

Arkitekttegnet inventar

Individuelle, arkitekttegnede opgaver

CNC-underleverandør

Åbningstider

Mandag – torsdag

07:00 – 15:30

Fredag

07:00 – 13:00

Lørdag – søndag

Lukket