Kvalitet og Kapacitet 

Vores proces sikrer, at hvert skær, snit og behandling bliver udført med største præcision, indtil dit møbel er pakket og sendt. Dette garanterer at dit produkt er i bedste stand, når det når frem til dig.

Vi er passioneret for vores håndværk

Vi er lydhør overfor dine ønsker

Vi er kvalitetsbevidste

Vi har over 30 års erfaring

Høj kvalitet

Høj produktionskapacitet

Produktionskapacitet

Vi specialiserer os i at kombinere håndværksmæssig finesse med vores imponerende produktionskapacitet. Vi forstår, at størrelsen ikke skal komme i vejen for kvalitet, og vi er stolte af vores evne til at levere store volumener til vores kunder bl.a. 2000 seriestørrelser – uden at gå på kompromis med det håndværksmæssige udtryk, som kendetegner vores arbejde.

Moderne maskinpark

Til trods for vores beskedne størrelse, har vi en fuldt udstyret maskinpark, der er klar til at tage imod selv de mest krævende projekter. Vores erfaring spænder bredt, med en særlig ekspertise i at levere store mængder af møbler til uddannelsesinstitutioner, hvor både holdbarhed og æstetik er i højsædet.

 

Din næste underleverendør

Lad os vise, hvordan vores kapacitet og teknologiske faciliteter kan bringe dit næste projekt til live med både skønhed og styrke. Vi er små nok til at tage personligt hånd om alle detaljer, og store nok til at håndtere de store mængder, som ofte kræves af store entrepriser.

Grundlagt på stolte traditioner

Det er stolte håndværkstraditioner, der er grundlaget for virksomheden, der i dag ejes og drives af brødrene Jesper Møller og Peter Møller. Begge har stor erfaring inden for branchen, og med deres snedkerfaglige baggrund har de visionære og holdbare idéer for fremtiden.

Bordplader i massivtræ & møbelkomponenter

Møbler til skole- og undervisningssektoren

Specialløsninger til den danske byggesektor

Arkitekttegnet inventar

Individuelle, arkitekttegnede opgaver

CNC-underleverandør

Telefon

98 25 63 66

Addresse

Industrivej 5
9310 Vodskov

Åbningstider

Mandag – torsdag

07:00 – 15:30

Fredag

07:00 – 13:00

Lørdag – søndag

Lukket