Bordplader

Vores proces sikrer, at hvert skær, snit og behandling bliver udført med største præcision, indtil dit møbel er pakket og sendt. Dette garanterer at dit produkt er i bedste stand, når det når frem til dig.

Vi er passioneret for vores håndværk

Vi er lydhør overfor dine ønsker

Vi er kvalitetsbevidste

Vi har over 30 års erfaring

Højkvalitets bordplader til alle formål

Vi er specialister i at levere individuelt tilpassede bordplader, der er ideelle for skoler, institutioner, industrielle behov, møbelproducenter samt til private hjem. At fremstille den perfekte bordplade er det allervigtigste for os i vores arbejde. Vores team bestående af dygtige snedkere med stor erfaring inden for opmåling, tegning, dimensionering, efterbehandling og montering af bordplader.

Skabt i tæt samarbejde

Din vision er vores mission. Vi prioriterer en åben dialog med de arkitekter, vi samarbejder med, for at sikre, at det endelige produkt ikke kun opfylder, men overgår virksomhedens forventninger.  Kontakt os i dag for at drøfte, hvordan vi sammen kan omdanne idéer til virkelighed.

Kvalitet i hver detalje

Vi prioriterer kvalitet gennem hele produktionen. Fra valget af robuste materialer, der sikrer din bordplade en lang levetid og styrke mod slid, til præcise snit og behandlinger – alt er nøje overvejet. Vores proces sikrer, at hvert skær, snit og behandling bliver udført med største præcision, indtil din bordplade er pakket og sendt. Dette garanterer, at dit produkt er i bedste stand, når det når frem til dig for montering.

Telefon

98 25 63 66

Addresse

Industrivej 5
9310 Vodskov

Dit drømmeinventar begynder her

Leder du efter unikt træinventar, skræddersyet til dine behov og ønsker? Vi er specialister i at gøre visioner til virkelighed.

Har du en idé? Lad os se, om vi kan bringe den til live! Vores håndværkere venter spændt på at tage fat på din næste drøm.

 

Kontakt os nu og lad os tale om mulighederne.

Bordplader i massivtræ & møbelkomponenter

Møbler til skole- og undervisningssektoren

Specialløsninger til den danske byggesektor

Arkitekttegnet inventar

Individuelle, arkitekttegnede opgaver

CNC-underleverandør

Skræddersyede løsninger til private

Åbningstider

Mandag – torsdag

07:00 – 15:30

Fredag

07:00 – 13:00

Lørdag – søndag

Lukket