Om os

Hos PM Interiør A/S står ærlighed, arbejdsmoral, solidaritet, ordentlighed og en jordbunden tilgang i centrum af alt, hvad vi gør. Med over 30 års ekspertise siden 1992 har vi opbygget en omfattende reference liste af tilfredse kunder og pålidelige leverandører.

Vi er passioneret for vores håndværk

Vi er lydhør overfor dine ønsker

Vi er kvalitetsbevidste

Vi har over 30 års erfaring

Vores håndværk 

Kvalitet står i centrum af alt, hvad vi gør.  Vi bruger kun de bedste materialer og opmærksomme fremstillingsteknikker for at sikre, at hvert møbel ikke bare ser fantastisk ud, men også holder livet ud. Hvert snit og hver samling udføres med præcision, som sikrer en uovertruffen holdbarhed og æstetik.

Vi er Corian® certificeret

Vi er stolte over at være en af de få certificerede producenter af Corian® i Danmark.

Men hvad betyder dette for dig som kunde?

CNC – Underleverandør

Som CNC-underleverandør kan vi udarbejde design, der indeholder komplekse geometrier og fine detaljer, som ville være næsten umulige at opnå med traditionelle metoder. Dette åbner op for helt nye designmuligheder og skaber rum for innovation inden for inventardesign.

^
1992

PM Træ bliver grundlagt

Drevet af passion for træarbejde og iværksætteri grundlagde snedker og bygningskonstruktør Poul Møller sammen med sin kone Karin Møller virksomheden PM Træ.

De lejede et ca. 250 m2 stort lokale på et nedlagt landbrug ved Vodskov, der blev indrettet som et snedkeri.

^
1995

Udvidelse

I 1995 besluttede de at flytte virksomheden til Vester Hassing, 17 km øst for Aalborg for at vækste. Produktionshallen (Hal1) var nu på 600 m2 – og gennem de næste par år blev det løbende udvidet med flere haller.

Det var vigtigt at virksomheden var en levende og effektiv virksomhed, som hele tiden flyttede sig med tidens teknologiske tendenser, og det er det stadigt den dag i dag.

^
2002

Sønnerne overtager

I 2002 overtager sønnerne  Peter og Jesper Møller virksomheden med 50/50% ejerdeling.

Jesper er administrerende direktør og Peter er bestyrelsesformand, begge uddannet håndværkere og har dagligt gang i produktionen.

^
2015

PM træ bliver til PM interiør

PM træ skifter navn til PM Interiør A/S. Dette sker for at sætte en klar linje overfor eksisterende og nye kunder, at virksomhedens fokus er inventar produktion.

”Hovedparten af vores arbejde består i at designe og producerer interiør til kunder, som ønsker skræddersyede løsninger i tæt samspil med os.”

^
2020

Styrket gennem Corona

Under Corona-perioden navigerede PM Interiør succesfuldt gennem udfordringer ved at prioritere omstillingsparathed og handlekraft.

Fokus skiftede fra konstant vækst til medarbejderudvikling, arbejdspladstrivsel og kundecentrering.

^
Nu

I dag

I dag har PM Interiør et stabilt og stærkt team af snedkere, og råder over ca. 2600 m2 produktionslokaler og en moderne maskinpark, for at kunne imødekomme tid, kvalitet og volumen.